Jobbá és jövőtudatossá tegyük a világot - önzetlenül

Inspirációs egyesületet alapított az üzleti- és szervezetfejlesztési szakemberekből összeállt csapat


Az üzleti- és szervezetfejlesztési szakemberekből álló csoport, akik éveken keresztül közösségi projekteken dolgoztak együtt, most megalapították a Mind Mate Inspiráció Egyesületet (MMI). Ezt a civil szervezetet 11 sikeres üzleti, fenntarthatósági, szervezetfejlesztési és digitális szakember hozta létre azzal a céllal, hogy az emberek és szervezetek egyéni, szakmai és üzleti fejlődését támogassák önzetlenül.

Az MMI hosszú évnyi közösségi tevékenység és építkezés után most hivatalosan is egyesületként működik. Az alapítók között 11 üzleti szakember van, és az elnökségben Pintér Gábort választották elnöknek, míg alelnöknek Alföldi Istvánt nevezték ki.

Az egyesület számos témában indított innovatív és inspiráló projekteket, beleértve előadásokat egyetemeken, mentorálást, magazinműsort, videósorozatot és saját rendezvényeket. Az MMI célja a digitális transzformáció, mesterséges intelligencia, fenntarthatóság, innováció menedzsment, versenyképesség és startup/KKV fejlesztések terén való segítségnyújtás, hogy javítsák a világot.

Az egyesület célzott együttműködéseket épít mentorokkal, egyetemekkel, fejlesztő szervezetekkel és innovációs vállalkozásokkal, hogy Magyarországot jövőtudatosabbá, versenyképesebbé és sikeressebbé tegyék. Az MMI elkötelezett az ismeretek átadása és az összefogás mellett a társadalmi fejlődés elősegítése érdekében.

Az egyesület számára a tudást megszerzés, bővítés és átadás személyes és szakmai kötelesség. A kihívás az, hogy az ismereteket közösségi szinten használható módon összegzés és új eredmények létrehozása során használják.

Az MMI elkötelezett a mentorálás, coaching és tudásátadás iránt, és egy közösségi tudásplatformot és közösségi információs portált kínál az érdeklődőknek. A szervezet hosszú távú fejlődést és generációk közötti együttműködést támogat.

Az egyesület szerződéses partneri együttműködéseket kezdett el különböző projektekben és programokban, hogy céljait hatékonyan elérje és további támogatókat vonzzon. Az MMI elnöke, Pintér Gábor, azt hangsúlyozza, hogy az inspiráció, az együttműködés és az önzetlen támogatás kulcsfontosságúak az MMI küldetésében, hogy jobbá tegyék a világot.