Nagyon izgalmas történet! Egy egyszerű születésnapi ötletből indultak!

A Farkas 3D Stúdió alapjai egy egyszerű születésnapi ötletből indultak, de végül egy életnagyságú R2D2 droid elkészítésével gazdagodtak, ami hihetetlenül kreatív és technikailag is kihívást jelentett. Aztán a vállalkozás a 3D nyomtatás és alapanyagok területén való tevékenységbe is belefoglalódott, és mára már hazai disztribútorként is működik. Az ilyen kezdetek mindig inspirálóak és mutatják, hogy egy egyszerű ötletből is nagy dolgok születhetnek.


Forrás: Farkas 3D Studio Kft.
A Farkas 3D Stúdió története példa arra, hogy a kreativitás, a kitartás és a hittel megvalósíthatunk olyan dolgokat, amelyek először lehetetlennek tűnhetnek. Az ötleteknek hatalma van a változásra, és a kitartásunkkal valósíthatjuk meg az álmainkat, és megváltoztathatjuk az életünket.
 
"A Farkas 3D Stúdió kezdete…nos… egy jó sztorival indul. Mindenkinek van olyan pillanat az életében mikor bevillan AZ ÖTLET. A mi esetünkben az a pillanat egy születésnapi ajándék-ötletelés közben jött el. Megvan az igazi „Fogjátok csak meg a söröm…” életérzés? A nálunk így hangzott: "De jó lenne egy életnagyságú, R2D2 droidot kinyomtatni ajándéknak. Kár, hogy úgy sem sikerülne megcsinálni…" Nos, 2 hónappal, 20 kg elhasznált PLA filamenttel, 400 kinyomtatott elemmel, és egy adag vezetékkel később elkészültünk. Világított, hangot adott, és még egy projektor is volt benne. Valahogy így nézett ki a cég kezdete. Azóta hazai disztribútorként foglalkozunk 3D nyomtatók, és alapanyagok forgalmazásával, és persze tervezünk, gyártunk - MINDENT IS!!"