A Kreativitás Hordozható Varázsa a Tenyeredben

Képzelj el egy világot, ahol a kreativitás nem ismer határokat. Csak egyetlen mozdulat szükséges, és máris elindulhat a kreatív repülés. Variálj, formálj és teremts bármikor, bárhol, mindössze az applikáció segítségével. A szárnyalás lehetősége és az egyediség színes palettája vár arra, hogy a Te egyedi látásmódoddal fesd ki a világot.


A lehetőségek végtelen tárházát rejtsd el magadban! Az E-mark négy különleges lenyomatot hordoz, mindig készen állva, hogy offline is életre keltsen gondolatokat. Szöveg, kép, logó vagy QR kód - csak a képzeleted szabhat határt.

Az E-mark több, mint egy egyszerű nyomtató; ez a tökéletes eszköz, hogy papírt, borítékot, könyvet vagy akár papírtáskát varázsolj egyedivé.

E-mark hordozható nyomtató

Fekete vagy fehér színben pompázva, többszínű lenyomatokkal (logók és képekkel) kiegészítve, akkumulátorral működve, hogy a legnagyobb mobilitást és rugalmasságot nyújtsa. Négy lenyomatot tárolhat az E-markon, minden nedvszívó felületen alkalmazható, és egy kifinomult alkalmazást kínál korlátlan lenyomattervekhez.

Az automatikus dátum, idő és számozás funkcióval, QR-kód és vonalkód generátorral, valamint a használatra kész bélyeglenyomatok széles választékával együtt készíthetsz saját, személyre szabott lenyomatokat. Az E-mark modern és ergonomikus kialakítása "Plug and Play", azaz azonnal használatra kész. Az E-mark: az ötletek és kreativitás bárhol és bármikor való kifejezésének tökéletes eszköze.

E-mark hordozható nyomtató

Forgalmazó: uv-toll.hu