Miért nem lehet a Facebook az egyetlen Üzleti Megoldás?

A Facebook hatalmas kommunikációs csatornát biztosít számunkra. Szinte mindenki használja: a barátainkkal való kapcsolattartástól kezdve a vállalkozásunk reklámozásáig mindent megtehetünk rajta. De vajon mennyire támaszkodhatunk rá, ha vállalkozásunk életét próbáljuk megépíteni rá?


https://tidyman.hu/  Programozó és webfejlesztő

A Facebook valóban kiváló eszköz a kommunikációra és az üzleti tevékenység promóciójára. Azonban fontos megérteni, hogy túlzottan függővé válhatunk tőle. Amikor a Facebook néha-néha leáll, vagy változtat az algoritmusán, a hatásai azonnal érződnek. Sok vállalkozó panaszkodik, hogy hirtelen elveszítették a kapcsolatot ügyfeleikkel, vagy nem értesültek a legfrissebb hírekről és eseményekről.

Gondolj csak bele, hány vállalkozó kapott pánikrohamot, amikor leállt az összes Meta platform? A messengeren felvett rendelések és egyeztetések, a nehéz munkával megszerzett követők, mind oda lehetett volna. Ha egyedül a Facebookon támaszkodtunk volna üzleti jelenlétünkre, könnyen kiszolgáltatott helyzetbe kerülhettünk volna.

https://tidyman.hu/  Programozó és webfejlesztő

Éppen ezért érdemes felismerni az önálló weboldal fontosságát és erejét. Egy saját weboldal sokkal biztonságosabb alap az online jelenlétünk számára. Nem kell aggódnunk azért, hogy egy másik vállalat döntése vagy technikai probléma milyen hatással lesz az üzletünkre. A saját weboldalunkon mi vagyunk az úr, és teljes kontroll alatt tarthatjuk az üzleti tevékenységünket.

Ha azt szeretnénk, hogy vállalkozásunk stabilabb lábakon álljon az online térben, akkor érdemes komolyan fontolóra venni a saját weboldal létrehozását. Ne hagyjuk, hogy a Facebook szeszélyei vagy hirtelen változásai megzavarják üzleti tevékenységünket. Válasszuk az önállóságot és biztonságot egy saját weboldal létrehozásával, és lépjünk előre a vállalkozásunk sikeréért!

https://tidyman.hu/  Programozó és webfejlesztő