Magyar Innováció a szélvédővédelem terén

A magyar innováció új dimenziót nyitott a szélvédővédelem terén a ZERO GLAS megjelenésével. Ez az új fejlesztés nemcsak a szélvédőt védik a kőfelverődésektől, hanem javítja is a látási viszonyokat esős időben, víztaszító hatással. Az eszköz kifejezetten fontos lehetőséget kínál az autósok számára a szélvédők hosszabb élettartamára és a biztonságos közlekedésre.


ZERO GLAS

A Pest Megyei Rendőr Főkapitányság zárónapján a biztonsági öv használatának fontosságára és a szélvédővédelemre hívták fel a figyelmet. Hefler Róbert autóversenyző, aki részt vett az eseményen, azoknak az autósoknak adott ajándékba magyar fejlesztésű szélvédő bevonatot, akik a rendőrségi ellenőrzés során becsatolt biztonsági övvel érkeztek. Ez az innovatív bevonat nemcsak a kőfelverődésektől védi a szélvédőt, hanem javítja is a látási viszonyokat esős időben, mivel víztaszító hatással is rendelkezik. Az esemény célja az volt, hogy hangsúlyozzák: a biztonságos közlekedés nemcsak a biztonsági öv használatával érhető el.

A ZERO GLAS, a magyar fejlesztésű szélvédő bevonat, jelentős áttörést hozott az autósok számára. Ez a bevonat egy éven át védi a szélvédőt a kőfelverődések okozta sérülésektől, miközben víztaszító hatással is rendelkezik. Ezáltal akár esős időben is kristálytiszta látási viszonyokat biztosít. A termék gyémántpor alapú technológiával rendelkezik, amely nemcsak a szélvédő ellenálló képességét növeli, hanem védelmet nyújt az UV-sugárzás ellen is. Fontos megjegyezni, hogy a ZERO GLAS könnyen felvihető és nem igényel szakértői beavatkozást. Egy egyszerű alkalmazással évente sok pénzt és bosszúságot takaríthatnak meg az autósok, hiszen a szélvédőcsere igen költséges lehet. Hefler Róbert, autóversenyző, kiemelte a ZERO GLAS létfontosságát, hangsúlyozva, hogy a célzott szélvédővédelem nemcsak a sérülések megelőzésében nyújt segítséget, hanem javítja is a látási viszonyokat.

Az esemény során a Pest Megyei Rendőr Főkapitányság képviselője, Soós Roland főtörzsőrmester is kihangsúlyozta a biztonsági öv használatának fontosságát és az ellenőrzések jelentőségét. A biztonsági öv használata kulcsfontosságú a sérülések megelőzésében, és ezáltal jelentősen javítja a közlekedésbiztonságot. Az intézkedések nemcsak a szabályok betartását segítik elő, hanem a sofőröket is felhívják a biztonsági öv életmentő szerepére.