KETTESBEN Wine shop & More: A Minőség széles választéka Balatonkenesén

Új élet költözött egy régi, legendás helyre Balatonkenesén. A kisváros központjában, ahol egykor egy Papír Írószer bolt állt, most egy új üzlet nyitja meg kapuit. De ez nem egy átlagos bolt – itt minőségi borok és italok várnak minden kedves látogatót.


KETTESBEN Wine shop & More

A KETTESBEN Wine shop & More nem csupán egy üzlet, hanem egy olyan vállalkozás, amely mögött személyes szenvedély és hosszú évek tapasztalata áll. A tulajdonosok között egy páros van, akiknek kötődése a Balatonhoz és az italok világához a mindennapjaik része. A feleség gyermekkora óta a Balatonon tölti a nyarakat, és ezáltal férje is megszerette a balatoni életstílust. A vendéglátásban több mint 20 éve dolgozik, ám mindig is az italok iránti érdeklődés vezérelte.

Már rég tervezték, hogy nyitnak egy olyan üzletet, ahol minőségi italokat lehet vásárolni a környéken lakóknak és az ide látogatóknak, hiszen Székesfehérvár és Csopak között nem igen találni ilyen üzletet. A KETTESBEN kínálatában sok hazai termelő borai és pezsgői mellett Gin-t is találunk, és a vásárlók a világ különböző tájairól származó borok közül is válogathatnak. A repertoárban szerepel számos nemzetközi Gin, Whisky/Whiskey, Tequila és Rum is.

Különlegességként többféle Champagne-nal és Magnum palackokkal is készültek, és május elejétől házhozszállítással is kedveskednek majd vevőiknek. A tulajdonos 20 éves tapasztalattal rendelkezik az italok terén, számtalan kóstolót és tanfolyamot tartott már az ország egész területén, elnökségi tagja volt a Magyar Bárszövetségnek számos tanítványa nyert nemzetközi szakmai versenyeken.

A nyitó hétvégén (2024.03.29) minden pezsgő és bor árából 10% kedvezményt adnak, a későbbiekben pedig gin, bor és pezsgő/champagne kóstolókat is terveznek tartani.

A KETTESBEN tulajdonosai bíznak abban, hogy az ide látogatók felfedezik majd az italkultúra és minőség szeretetét, valamint támogatják azokat, akik érdeklődnek az italok eredetére, készítésének módjára és új technológiáira. A vállalkozás egy közösségi tér is lesz, ahol az emberek beszélgethetnek, tanulhatnak és élvezhetik az élet örömeit.

 A KETTESBEN nem csak egy bolt, hanem egy élmény és egy kapcsolódási pont az italkultúra és a közösség számára Balatonkenesén.