Miért éppen a ROSAGRES teraszburkolat?

Álmodozik egy olyan teraszon vagy medencénél, amely nem csak lenyűgöző látványt nyújt, hanem kifogástalan biztonságot és praktikumot is? Nos, az Ön álmai most valósággá válhatnak a ROSAGRES által kínált Gresprocelán teraszburkolatokkal!


Miért éppen a ROSAGRES? Hadd mutassam be Önnek három fő okát, hogy miért érdemes választania:

  1. Abszolút Biztonság és Komfort: Az R11/C minősítésű ROSAGRES teraszburkolatok új vegyi eljárással készülnek, amelynek köszönhetően selymes tapintásúak és teljesen csúszásmentesek még mezítláb is! Ennek eredményeként nemcsak a látvány, hanem a tapintás is kellemes élményt nyújt.

  2. Könnyű Tisztíthatóság és Tartósság: A ROSAGRES teraszburkolatok könnyen tisztíthatóak, fürdőruha-barátok és ellenállnak a vegyszereknek és az UV-sugárzásnak. Így Ön nyugodtan élvezheti a teraszon vagy medencénél töltött időt, anélkül hogy aggódnia kellene a burkolat állapotáért.

  3. Változatos Stílus és Kivitel: A ROSAGRES kínálatában több mint 21 féle trendi szín és minta található, köztük kő-, terazzo- és fa-mintázatok. Ezek a burkolatok eredetileg medencék köré lett tervezve, de tökéletes választást jelentenek zuhanyzókba, fürdőszobákba és természetesen teraszokra is.

Ha Ön is meg szeretné tapasztalni a ROSAGRES teraszburkolatok egyedülálló minőségét és stílusát, ne habozzon ellátogatni Budapest 11. kerületében található bemutatótermünkbe, ahol személyesen is megtekintheti és tapogathatja a kínálatunkat! A ROSAGRES hivatalos márkaképviseletét pedig megtalálja az alábbi elérhetőségeken:

DuoColor - Mosaic Studio - Üvegmozaik - www.uvegmozaik.hu

Merítse inspirációt és teremtsen Ön is egyedi és biztonságos teret otthonában a ROSAGRES Gresprocelán teraszburkolatok segítségével!