Mit is jelent az Infinity medence?

Az infinity medence, vagy más néven végtelen medence, olyan különleges látványt nyújt, amely semmihez sem fogható. Az ilyen típusú medence gyakorlatilag eggyé válik a környezettel, mintha a víz a horizontba veszne.


Az infinity medencék kialakításánál gyakran alkalmazzák, hogy a medence egyik vagy több oldala alacsonyabb, így a víz szabadon áramlik ezen az oldalon, majd egy szűrőrendszeren keresztül visszakerül a medencébe. Ez a megoldás különösen látványos lejtős terepeken és panorámás telkeken, ahol a medence vizének széle látszólag a táj részévé válik.

A lejtősebb terepekhez és nagyobb szintkülönbségnél is ajánljuk az infinity medencéket, hiszen remekül ki tudják hangsúlyozni a táj szépségét. Az oldalfalon lecsorgó víz olyan érzetet kelt, mintha egy nemzeti parkban egy felduzzasztott patakban, a vízesések mellett úszhatnánk.

Ezt a különleges élményt tovább fokozhatjuk a Rosagres csodaszép, természetes kőhatású greslapjaival, amelyek hozzájárulnak a természetes és luxus érzet megteremtéséhez. A Duocolor Mozaik Stúdió, a Rosagres hivatalos magyarországi márkaképviselete, széles választékban kínálja ezeket a termékeket, melyekkel még lenyűgözőbbé tehetjük az infinity medencék látványát.

További információkért látogasson el a Duocolor Mozaik Stúdió weboldalára.