Több, mint wellness...

A Hotel Kapitány Wellness medencéi saját, fúrt kútjukból származó termálvízzel várják a fürdőzőket! A 600 méter mélyről feltörő, metakovasav tartalmú, ivóvíz minőségű, 32º-os termálvízben bárki fürödhet, kortól függetlenül ellenjavallat nélkül. A víz számos, az emberi szervezet számára fontos mikroelemet tartalmaz, mint például a metakovasav, mely a fiatalság és szépség megőrzésében játszik fontos szerepet. A metakovasav sejtregeneráló hatású, elősegíti a haj, a köröm és a bőr megújulását, javítja a bőr ellenálló képességét és feszességét.


fotó: www.uvegmozaik.hu

Merüljenek el a spa és wellness világában!

A szállodában a wellness nem csak a klasszikus értelemben vett fürdőt jelenti, hanem minden olyan létesítményt és szolgáltatást, amely megnyugtatja, felfrissíti, egészségesebbé és kiegyensúlyozottabbá teszi vendégeiket. Wellness részlegük úszómedencével, wellness medencével, pezsgőfürdővel, gyermekmedencével, infra szaunával, finn szaunával, szoft szaunával és gőzkabinnal várja a látogatókat. Emellett egy 100 m²-es pezsgőfürdő élményelemekkel és gyermekmedence csúszdával biztosítja a teljes kikapcsolódást.

Test- és arckezeléseiket a francia Spa du Monde, a svájci Selvert Thermal és a magyar Yamuna márkák kiváló minőségű készítményeivel végzik szakembereik. Masszázsaik relaxáló, energizáló és vitalizáló ereje kitűnően ellazítja és felfrissíti a megfáradt testet, valamint kényezteti a lelket.

Megújult wellness világ!

Látogassanak el wellness részlegükbe, ahol a mesés kelet misztériuma keveredik a középkor hangulatával, modern köntösben. A Hotel Kapitány Wellness****superior különleges kialakítású galériás medenceterében öt beltéri és a belső udvaron két várpanorámás kültéri medence (májustól-októberig) szolgálja a vendégek teljes körű kikapcsolódását.

A 600 m² vízfelülettel rendelkező medencekomplexum élménymedencékkel, pezsgőfürdővel, gyermekmedencékkel és úszómedencével segíti a szellemi felfrissülést, feltöltődést és relaxációt. Medencéiket a DUOCOLOR MOSAIC STUDIÓ által kivitelezett minőségi üvegmozaik burkolattal látták el, amely garantálja a tartósságot és az esztétikai élményt egyaránt.