A Vál-völgy Kapujában

A 25 méteres beltéri úszómedencéjük ideális az aktív kikapcsolódás kedvelőinek, míg a relaxációs élményekre vágyóknak 6 fős jakuzzi, 10 fős gőzkamra, 14 fős finn és 4 fős infraszauna, valamint merülőmedence áll a rendelkezésükre.


Hotel Pancho

A Hotel Pancho a festői Vál-völgy kapujában, Felcsúton található, közvetlenül a világ egyik legszebb futballstadionjának választott 2016-os Pancho Aréna szomszédságában. Az épületegyüttest a neves Makovecz Építész iroda tervei alapján alakították ki, harmonizálva a natúr, bézs és barna színekkel, amelyek tökéletesen illeszkednek a környező táj szépségéhez. A belső térben a Duocolor Mozaik Stúdió által készített visszafogott, egyedi mozaik faliképek és zuhanyburkolatok teszik még különlegesebbé az épületet, kiemelve a mozaikburkolat gyönyörűségét és időtlen eleganciáját.

Szállodájuk wellness részlege egyszerre nyújt felfrissülést és pihenést minden vendég számára. A 25 méteres beltéri úszómedencéjük ideális az aktív kikapcsolódás kedvelőinek, míg a relaxációs élményekre vágyóknak 6 fős jakuzzi, 10 fős gőzkamra, 14 fős finn és 4 fős infraszauna, valamint merülőmedence áll a rendelkezésükre. Nyáron a pihenőtér egy napozóterasszal is kiegészül, ahol a vendégek élvezhetik a napfényt és a természet közelségét.

A különböző masszázslehetőségek mellett a wellness recepción frissítő italok és smoothie-k teszik teljessé a kikapcsolódást. A Hotel Pancho vendégei így egy olyan környezetben pihenhetnek, ahol a természet szépsége és a mozaikburkolat művészi kivitelezése egyaránt hozzájárulnak a felejthetetlen élményekhez.