160 hektáros területen nyílt meg az egészségügyi- és wellness-komplexum

Képzeljünk el egy helyet, ahol a modern egészségügyi technológiák találkoznak a tradicionális keleti gyógyászattal, mindezt egy luxus környezetben. Ezt az élményt kínálja a nemrégiben megnyílt holisztikus egészségközpont Kehidakustányban, amely új mércét állít a hazai wellness és egészségügyi szolgáltatások terén.


Evergreen Health: Az Egészség és Kényelem Paradicsoma

Az Evergreen Health névre keresztelt komplexum a Zala Springs Golf Resort területén helyezkedik el, amely már önmagában is lenyűgöző. A 160 hektáros területet nemcsak a természetes szépség, hanem az építészeti kiválóság is jellemzi. Az új létesítmény 20 luxusszobával, és a legmodernebb egészségügyi és wellness szolgáltatásokkal várja a látogatókat.

Páratlan Szolgáltatások és Technológia

A központ különlegessége abban rejlik, hogy világszínvonalú technológiát és szakértelmet kínál. Az Evergreen Health-ben elsőként érhető el Magyarországon a Nad+ infúzió, amely Hollywoodban is közkedvelt öregedésgátló kezelés. Emellett hidrogénterápia és más modern technológiák is elérhetők, amelyek mind a testi és lelki regenerációt szolgálják.

Kotsy Zsófia, az Evergreen Health marketing menedzsere kiemelte: „Nagy hangsúlyt fektetünk a tradicionális gyógyászatra is. Központunkban a kínai medicina és a keleti orvoslás szintén fontos szerepet kap.”

Személyre Szabott Egészségügyi és Wellness Élmény

Az Evergreen Health komplexumában a látogatók személyre szabott kezeléseket és terápiákat vehetnek igénybe. Az orvosi konzultációk mellett belgyógyász, kardiológus, bőrgyógyász és dietetikus szakemberek segítik a vendégek egészségi állapotának javítását. A helyszínen laborvizsgálatokra is lehetőség van, amelyek alapján egyéni kezelési terveket készítenek.

A testi egészség mellett a lelki egészségre is nagy hangsúlyt fektetnek. A stresszoldó kezelések, meditációk, traumakezelés, valamint az aerial-jóga és masszázs mind hozzájárulnak a vendégek teljes testi-lelki feltöltődéséhez.

Egyedülálló Környezet és Kínálat

A Kehidakustányban található luxuskomplexum nemcsak a színvonalas egészségügyi szolgáltatások, hanem az ízletes és egészséges ételek miatt is érdemes felkeresni. Az éttermekben a dietetikusok által összeállított, egészséges étrendet kínálnak, amely hozzájárul a vendégek jóllétéhez.

Az Evergreen Health holisztikus egészségközpont megnyitása új korszakot nyit Magyarország wellness és egészségügyi szolgáltatásainak történetében. A világszínvonalú technológia, a személyre szabott kezelések, a modern és tradicionális terápiák kombinációja, valamint a lenyűgöző környezet mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a látogatók teljes testi és lelki feltöltődésben részesüljenek. Ha valóban egyedülálló egészségügyi és wellness élményre vágyik, az Evergreen Health az ideális választás.