Tavasz Legnagyobb Fitness Rendezvénye a Riz Levente Sportcsarnokban

B-Life Sportnap és Expo : Főszerepben a sport és az egészség


Sport, Egészség és Szórakozás Egy Helyen

2024 május 11-én a Riz Levente Sportcsarnokban kerül megrendezésre a tavasz legnagyobb fitness eseménye, amely egész napos sportprogramokkal, aerobik kihívásokkal és egészséges élelmiszerekkel várja a látogatókat.

A rendezvény a „Mozdulj, Rákosmente!” sportprogram-sorozat csúcspontja lesz, amely már hónapok óta nagy sikerrel fut. A B-Life Sportnap és Expo célja, hogy mindent biztosítson az egészséges életmódhoz.

Programok és Szolgáltatások

Czanik Balázs, a rendezvény főszervezője elmondta: „Nagy örömömre szolgál, hogy hetente kétszer tartott csoportos óráimon rengeteg embert sikerült megmozgatni a Riz Levente Sportcsarnokban. A B-Life Sportnapon és Expon egy egész napon át mozoghatnak az érdeklődők, és számos programmal várjuk őket, ami az egészséges életmódhoz tartozik.”

Schmidt Szilárd, a Mastery Nutrition elnöke hozzátette: „A mozgás minden formája fontos számunkra, és igyekszünk figyelni azokra a sportolókra, akik hitelesen képviselik a mozgás fontosságát.”

Helyszín és Belépés

A Riz Levente Sportcsarnokban 3000 m²-en várják a résztvevőket aerobik maratonnal, mobilitás parkkal, egészséges ételek kóstolóival, food truckokkal, élményprogramokkal, kiállítói standokkal és előadásokkal.

Báthori Kinga, a Riz Levente Sport- és Rendezvényközpont kommunikációs vezetője elmondta: „A B-Life Sportnap és Expo a csarnok hatalmas küzdőterén fog megvalósulni. A XVII. kerületi lakosoknak és a 14 éven aluliaknak ingyenes belépést biztosítunk.”

Fitt Challenge

A Fitt Challenge keretében közel 12 órán át aerobikozhatnak a versenyzők. Az eseményre előregisztrációval és elővételben vásárolt belépővel lehet jelentkezni, és értékes ajándékcsomagok várják a legjobban teljesítőket.

Csörgő Adrienn, a Fitt Challenge szervezője kiemelte: „Az egész napos aerobik programokba bárki becsatlakozhat, de a legelhivatottabbak részt vehetnek egy versenyen, ahol a cél a lehető leghosszabb ideig talpon maradni.”

Részletek és Jegyek

  • Dátum: 2024. május 11. (szombat)
  • Helyszín: Riz Levente Sport- és Rendezvényközpont, Budapest, XVII. ker., Pesti út 88.
  • Aerobik jegy: 4.990 Ft
  • Sétáló látogatói jegy: 3.990 Ft
  • Páros jegy: 6.000 Ft/2 fő

14 év alattiaknak és XVII. kerületi lakosoknak ingyenes belépés lakcímkártyával!

Csatlakozzon hozzánk egy felejthetetlen sportnapra, és tegyen az egészségéért egy vidám és energikus közösségben!