11. kerület közkedvelt, felújított parkos (Bikás park) környezetében, 70nm, (3 szoba) ELADÓ

Kelenföldön, Tétényi úton, Bikás park közvetlen szomszédságában, tágas, világos panel lakás, jó közlekedéssel és csodálatos panorámával, folyamatosan karbantartott állapotban. Nem egy szokásos, megszokott panellakás, bélősépítészeti megoldásokkal kitűnik a sorból. A 9. emeleten a legjobb panorámával, még a tűzijáték is nézhető.

Különleges kialakítás

Eredetileg 3 szoba fel lett osztva 2 nagyszobára + 1 félszobára és egy étkezőre. Minden szoba külön nyílik. Az étkező a konyhával és a előtérrel egybefüggően tágas teret biztosít diagonálban csempézve. A szobáknál az eredeti ajtók felhasználásával, átalakításával eltolható Mastercarre katedrál üvegajtók vannak.

Mindennek van helye

A komfortot emeli a gardróbszóba és élelmiszer tároló (spájz). Fürdőszoba, WC igényesen felújítva karbantartva. Falba rejtett WC tartály, rejtett vízmérő leolvasó nyílás. A mosógépnek vízvezeték és szennyvíz elvezetés van kialakítva a gardróbba, így a mosógép nem csökkenti a fürdőszoba méreteit.

Tágas kialakítás

Az étkező és a kis szoba gipszkartonfallal, tolóajtóval és Mastercarre katedrál üveg fényfelülettel van leválasztva. A konyha tágas, világos nagy ablakkal. A konyha és az étkező között engedélyeztetett átadónyílás tágítja a teret.Karbantartott állapot

Lecserélt, műanyag 3 cellás, 2cm légréses, thermo üveges, szigetelt nyílászárók. Bejárati ajtónál kiemelésgátlós, 5 pontos biztonsági rács, (dupla biztonsági zárral) van. Villanyvezetékek felújítva lettek és elrejtve, nem lóg semmi kábel a plafonon. Internet vezetékek, minden szobába. Tisztasági festéssel költözhető (tartalékfesték bőségesen van). Kiadásra is alkalmas, mivel a szobák külön is nyílnak.

Rendes társasház

A társasház rendezett, gondosan karbantartott, felújított, tiszta folyósok, kamerás megfigyelőrendszer, felújított panelhézag szigetelés, felújított folyosó, lépcsőház. Felújítások folyamatosak, ütemezettek, jelenleg is lábazat védőjárda komplett cseréje történik.


A lakás érvényes energiatanúsítvánnyal rendelkezik: HET-00820623

Közlekedés, parkolás

4-es metró megálló 3 perc séta, 7-es busz 50 méteren belül. Ugyanitt megáll a 58-as, 153-as, 114-es 213-as, 214-es, 907-es éjszakai járat is itt áll meg. Belváros könnyedén, tömegközlekedéssel elérhető éjjel nappal. A ház körül és a környéken ingyenes parkolás.
Dél budai zöld, parkosított hely:

A házat zöld park veszi körül, 50 méterre meg a Bikás park tele játszótérrel, futópályával, pingpong asztalokkal, parkfitnesz, felnőtt játszótér, focipályával, teniszpályával, télen szánkózásra alkalmas dombbal, ingyenes korcsolyapálya, dísztóval halakkal, kacsákkal, 2 kutyafuttató, kutyajátszótér kis és nagykutyáknak külön-külön.

Intézmények, boltok:

A ház mellet SPAR élelmiszerbolt, 80 méteren belül színvonalas kórház, sürgősségi, színvonalas szülészet, 2 patika, nemzeti dohánybolt, kínai étterem, hagyományos étterem, cukrászda, fitneszterem, szolárium mind mind nagyon közel. Bölcsőde, óvoda, iskola, magánintézmények több is található közvetlen a környéken 200-300 méteren belül.

Írányár, tulajdonos:

Tulajdonostól 70m2 : 36.9M Ft, (~527e Ft/nm) költözés megbeszélés szerint : 06-70-323-69-89